Rebel Festival

Rebel Festival

Als je elk weekend cocktails bouwt, dan is het vrij logisch dat je niet helemaal vies bent van een feestje. En niet alleen omdat gezelligheid hoogtij viert op feestjes, maar ook omdat wij houden van de connectie die je maakt met mensen. Saamhorigheid staat dan ook hoog in het vaandel bij de Caipi Boys. Wij dragen graag ons steentje bij, om het leven van iedereen een feestje te maken en te houden op wat voor manier dan ook.

Het is vanuit deze filosofie dat wij hebben besloten om ons in te gaan inzetten voor Rebel. Deze, stralende, 6 maanden jongedame heeft dringend een hersenoperatie nodig. Zij heeft namelijk een zeldzame tumor, die in Nederland niet geopereerd kan worden. In het buitenland zijn artsen hier wel voor opgeleid en is de nodige apparatuur aanwezig. Haar ouders zijn, toen ze dit nieuws kregen, niet bij de pakken neer gaan zitten maar ondernamen gelijk actie. Zij riepen Stichting Rebel for a Cause in het leven. Deze Stichting heeft niet alleen de missie om geld in te zamelen om baby Rebel te kunnen opereren, maar ook om andere ouders van kinderen met zeldzame aandoeningen te kunnen helpen. Een bewonderenswaardige missie met een positieve boodschap van delen en geven. 

Naast een website waar je naar toe kan gaan om te doneren, webshop met merchandise en een veiling website, komt er een heus Rebel festival! Dit zal 24 september plaatsvinden in de Prodentfabriek te Amersfoort, die wordt omgetoverd tot een groot achtertuin festijn. Dit festival staat voor de kernwaarden van de Stichting Rebel for a Cause: saamhorigheid, jolijt en buitengewoonheid. Niet alleen zijn er optredens van allerlei bekende artiesten, is er heerlijk eten, spelletjes, en een biertuin. Ook zullen de Caipi Boys hier cocktails maken waarvan de opbrengst naar de operatie van Rebel zal gaan. Dus wij nodigen jou bij deze uit om je ticket (Koop hier je tickets) en een cocktail te komen halen, om samen met ons, deel uit te maken van dit doel! CaipiSoda2

Caipi Ginger Soda

– Grab a long glass

– Start with plenty of ice

– Pour in a good whack of Caipi Ginger (50ml)
– A nice solid squeeze of lemon (20ml)
– Spice it up with a piece of fresh ginger
– Finish it off with sparkling water (100ml)

 
Cheers!