Caipi Boys X Porto Verde

Caipi Boys X Porto Verde

Wij als barmannen vullen graag jullie glazen met wat overheerlijke dranken, maar vanaf deze zomer voegen we ook een scheutje lekkere muziek toe. De Caipi Boys zullen samen met Porto Verde op verschillende events te bewonderen zijn.

Voor de mensen die onder een steen geleefd hebben de afgelopen zomer: de Porto Verde en Caipi mix heeft zijn debuut gemaakt op de Indigo Full Moon Party. En wij kunnen je vertellen dat dit een exotische kers op de feest taart was. Of een dadel, daar kan Porto Verde zichzelf meer mee identificeren. 

Er werden aanstekelijke plaatjes gedraaid, van een beetje Kwaito uit Zuid Afrika tot Soca Soul uit Mexico, maar ook wat High Life uit Congo. Met als hoogtepunt toch wel een zelfgemaakte theme track, waarbij het publiek helemaal uit z’n bol ging (het kunnen ook de cocktails geweest zijn). De palmbomen naast de platenspelers en de dansvloer werden hevig van jetje gegeven tot in de laatste uurtjes. 

Een herhaling van bovenstaand festijn vond plaats bij de Fat Mermaid, die ook stond te schudden op haar grondvesten. Zijn deze feestjes aan je neus voorbij gegaan? Geen zorgen, er komen nog genoeg leuke events aan met deze subtropische DJ formatie!CaipiSoda2

Caipi Ginger Soda

– Grab a long glass

– Start with plenty of ice

– Pour in a good whack of Caipi Ginger (50ml)
– A nice solid squeeze of lemon (20ml)
– Spice it up with a piece of fresh ginger
– Finish it off with sparkling water (100ml)

 
Cheers!